Temptation-Daniëlle had anorexia: ‘Ik woog nog maar 35 kilo’

Bij het doorspitten van een aantal jeugdfoto’s valt het Ferry op dat de verleidster een behoorlijke transformatie is doorgaan. Daniëlle onthult vervolgens aan anorexia te hebben geleden. “Ik was heel erg ziek”, vertelt ze openhartig. “Op mijn slechtst woog ik nog maar 35 kilo. En toen ben ik bijna overleden.”

Daniëlle is inmiddels voedingsconsulent, maar ging destijds slecht om met eten. “Ik ging steeds minder eten. Een boterhammetje minder, toen was m’n appeltje opeens weg”, vertelt de verleidster over hoe ze zo is afgevallen. “Ik at eigenlijk best goed. Ik woog iets van 57 kilo altijd, dus dat is een prima gewicht.”

Het waren vooral de complimenten die ze kreeg over het gewichtsverlies waardoor ze steeds minder ging eten. “Ik dacht: als ik nog dunner word, dan krijg ik nog meer complimenten”, aldus Daniëlle. Ook haar pestverleden had ermee te maken. “Ik was heel goed in het niet eten. Daar werd ik steeds beter in. En dus werd ik steeds zieker.” Op een gegeven moment ging het zover dat ze geen keuze meer had. “Het was of eten of ik ging dood. Dus ben ik gaan eten.”

Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS en elke vrijdag een nieuwe Temptation Gossip om 09.00 uur bij Videoland. 

https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/4800321/temptation-danielle-had-anorexia-ik-woog-maar-35-kilo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *